تاریخ امروز
امروز : يكشنبه
۲۳. اسفند ۱۳۸۸
27. ربيع‌الاول 1431
13. مارس 2010
پربیننده ترین مطالب بخش
بهترینها از نظر کاربران
خانه فرهنگی داستان های کوتاه و پندآموز داستان های پند آموز مدیریت سازمانی و سه پاکت
لیست صفحات
ورود



ما را دنبال کنید
آمار
اعضا : 184
محتوا : 6644
پیوندها : 128
بازدیدهای محتوا : 1533789

مدیریت سازمانی و سه پاکت PDF چاپ نامه الکترونیک
(0 votes, میانگین 0 از 5)
دوشنبه ۰۵ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۸:۳۶

modir_sazman

 

 

مدیری سمت جدیدی را تحویل گرفت. بعد از پایان مراسم تودیع و معارفه، رئیس قبلی سه پاکت را که درشان بسته بود و شماره گذاریهای از یک تا سه را داست به رئیس جدید تحویل داد و از او خواست وقتی دچار مشکل می شود این پاکتها را به ترتیب باز کند.

رئیس جدید، چند ماه بعد از شروع کار، احساس کرد که جریان امور دچار رکود شده است. پاکت شماره یک را باز کرد. در آن پاکت نوشته شده بود: ((برای توجیه همه مشکلات مرا سرزنش و مقصر بدان)). رئیس جدید بعد از آن ، در هر فرصتی، همه کمبودها را به گردن رئیس قبلی می انداخت.

ولی این تدبیر هم بعد از چند ماه برش خود را از دست داد. رئیس جدید ناچار به سراغ پاکت دوم رفت. در آن نوشته شده بود: در مقابل هر پرسش و طرح هر مشکلی از ((نوسازی ساختار سازمان)) صحبت کن. رئیس جدید مدتی هم با این ترفند که مشغول طرح برنامه جامعی برای نوسازی واحد زیر نظر خود است از مراجعه کنندگان می خواست صبر پیشه کنند و منتظر بمانند.

پر واضح است که این راه حل هم موقتی بود و بعد از مدتی کارآئی خود را از دست داد. بعد از چند ماه رئیس جدید، که حالا ماهها از شروع به کارش می گذشت، با نا امیدی به سراغ پاکت سوم رفت و آن را باز کرد. در آنجا نوشته شده بود: ((سه تا پاکت تهیه کن))

 

اضافه‌ كردن نظر


تمامي حقوق متعلق به گروه فرهنگي، مذهبي سه نقطه مي باشد.
استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است